onelife2017
Views
5 years ago

ONELIFE #37

 • Text
 • Rover
 • Auto
 • Jaar
 • Waar
 • Rovers
 • Onze
 • Eerste
 • Nieuwe
 • Zegt
 • Wereld
Deel de passie van een Land Rover minnende gemeenschap in een verre uithoek van India | Ervaar de opwinding van rijden op ijs in de Range Rover Velar | Ontdek het prachtige County Donegal met zeebioloog Monty Halls en zijn gezin | Herbeleef het kinderlijke gevoel van verwondering, zoals vastgelegd tijdens de Above & Beyond Tour | Bekijk waarom de Range Rover P400e (PHEV) zoveel indruk maakte op bergbeklimmer Jimmy Chin | Maak kennis met de krachtigste Defender ooit: de Classic Works V8 special

N A V I G A T O R 06

N A V I G A T O R 06 TECHNOLOGIE ZORGELOOS MOBIEL Als bekroond reis- en lifestylefotograaf weet Finn Beales beter dan wie ook hoe moeilijk het is om online te blijven als hij aan het werk is. Zijn opdrachten variëren van opvallende fotoshoots van auto's tot fotoreportages op exotische bestemmingen. Hiervoor reist hij vaak naar locaties die zowel voor de mens als voor mobiele technologie moeilijk bereikbaar zijn. ”Het is heel lastig om online te zijn als je van de radar verdwenen bent en ook nog eens ver verwijderd bent van een stopcontact”, zegt de fotograaf uit Wales, wiens avonturen te volgen zijn op Instagram waar zijn account @finn meer dan een half miljoen volgers heeft. ”Ik heb al genoeg dingen die ik in de gaten moet houden, inclusief een zeer uitgebreide camerauitrusting, dus ik heb geen behoefte om me ook nog zorgen te maken over mijn mobiel.” Om in te spelen op het veeleisende leven van mensen als Beales, heeft Land Rover samen met gsm-producent Bullitt de Land Rover Explore smartphone ontwikkeld. De Android-gsm beschikt over een 5-inch HD-scherm dat geoptimaliseerd is voor gebruik in zonlicht en over een krachtige 4.000mAh batterij die twee dagen meegaat. De optionele Adventure Pack verdubbelt de batterij-capaciteit nog eens en bevat een handige GPS-antenne voor nauwkeurige plaatsbepaling. De Land Rover Explore zit vol bruikbare snufjes, van dual- SIM functionaliteit en toegang tot twee verschillende mobiele netwerken tot hogekwaliteit plattegronden met Skyline augmented reality, dat van pas komt om herkenningspunten te identificeren tijdens uw reis. En voor wie echt ruige avonturen aangaat, is de uiterst duurzame en door Land Rover-design geïnspireerde behuizing met IP68-codering gedurende een half uur waterbestendig tot een diepte van een meter. De smartphone is functioneel onder extreme temperaturen en biedt bescherming tegen zand, stof en vochtigheid. Een mobiel waar u dus onder alle omstandigheden op kunt vertrouwen. ”Vooral als ik voor Land Rover op reportage ben, beland ik vaak in moeilijke situaties”, zegt Beales. ”Dus dat ik de Explore smartphone kan gebruiken in de regen, onder het vriespunt en in het donker, zelfs met een natte vinger of handschoen, is perfect.” Gewapend met een mobiel die zo capabel is als de Land Rover Explore kan Beales zich volledig focussen op waar hij goed in is – tot vreugde van zijn 584.000 volgelingen. VOOR MEER INFORMATIE over de Land Rover Explore smartphone of bestellingen: landroverexplore.com, of zoek op sociale media naar #LandRoverExplore FOTOGRAFIE : FINN BEALES 18

www.icandyworld.com

Copied successfully!
 

Land Rover Magazine

 

Land Rover Magazine presenteert verhalen van over de hele wereld als eerbetoon aan de innerlijke kracht en de drive om Above and Beyond te gaan.

In dit nummer wordt de nieuwe Defender op de proef gesteld door twee inspirerende jonge avonturiers bij hun voorbereidingen op een expeditie naar de Zuidpool. Ook vieren we 50 jaar Range Rover met een ontdekkingsreis in Dubai. We kijken niet alleen terug, maar ook vooruit, met een aantal visionairs die technologieën bespreken waarmee de toekomst er voor ons allemaal anders uit kan gaan zien.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.