Views
4 years ago

ONELIFE #36

 • Text
 • Rover
 • Eerste
 • Auto
 • Nieuwe
 • Jaar
 • Rovers
 • Twee
 • Jaguar
 • Wereld
 • Onze
Terugblik op de geboorte van de originele Land Rover | Hoe Land Rover de drijvende kracht werd achter avontuur en wetenschappelijke expedities | GQ Editor Dylan Jones bespreekt inspiratie met Chief Design Officer Gerry McGovern | Evalueren van de potentiele impact van elektrificatie en verbonden auto’s | De uitdaging van de 999 treden naar Heaven’s Gate in China

RANGE ROVER SV COUPÉ P

RANGE ROVER SV COUPÉ P E R S O O N L I J K E E X C L U S I V I T E I T 86

Karakteristiek hedendaags design, volledig exclusief, ongeëvenaarde verfijning en compromisloos comfort. Maak kennis met de nieuwe Range Rover SV Coupé FOTOGRAFIE G A R Y B R Y A N De nieuwe Range Rover SV Coupé combineert het beste op het gebied van premium design, onovertroffen vaardigheden en een volledig op maat gemaakte afwerking. Hij is bovendien buitengewoon exclusief want er worden slechts 999 exemplaren gemaakt De bij voorbaat historische tweedeurs Range Rover SV Coupé komt voort uit een modernistische ontwerpfilosofie en handgebouwde precisie. Het is zowel de eerste grote luxe SUV-coupé ter wereld als de meest exclusieve Range Rover in het huidige programma met een gelimiteerd productieaantal van 999 exemplaren. Met zijn schitterende lijnen en frameloze portieren verloochent de perfect geproportioneerde SV Coupé zijn afkomst niet, terwijl hij aan alle kanten verfijning uitstraalt. De two-tone 23’’-wielen geven hem een krachtig en evenwichtig voorkomen. Duidelijk een auto die op de weg zijn aandacht opeist. “De SV Coupé is een eerbetoon aan zijn Range Rover-afkomst”, stelt Land Rover Chief Design Officer Gerry McGovern. “Met zijn verbluffende afmetingen spreekt deze vierpersoons coupé boekdelen over ons streven om uit te munten op het gebied van design.” De SV Coupé wordt ontwikkeld en gebouwd door Land Rover Special Vehicles (SV), en bevindt zich in de pre-productiefase. Het resultaat is hoogstaand. De 415 kW/565 pk sterke V8-motor met supercharger staat borg voor dynamische rijkwaliteiten en buitengewone prestaties on- en offroad. Geavanceerde luchtvering zorgt ervoor dat het comfort onder alle omstandigheden volledig gewaarborgd is, dat de handling zelfverzekerd is en passagiers gemakkelijk kunnen in- en uitstappen. Met uitzonderlijke aandacht voor detail combineert het exquise interieur traditionele ambachtelijke vaardigheden met de nieuwste technologieën. Elke Range Rover SV Coupé is volstrekt individueel en zowel het interieur als het exterieur kan worden aangepast aan persoonlijke voorkeur, vertelt John Edwards, Managing Director van Jaguar Land Rover Special Vehicles: “Eigenaren krijgen de kans om hun verlangens in vervulling te laten gaan door een auto te bestellen die geheel is afgestemd op hun persoonlijke smaak. Ons speciale Bespoke by SV-team heeft tientallen jaren designervaring en biedt een uitgebreide portfolio van kleuren, materialen en interieur afwerkingen die eigenaren in staat stelt hun eigen stempel te drukken op een van onze meest exclusieve modellen ooit.” MEER WETEN landrover.com 87

 

Land Rover Magazine

 

Land Rover Magazine presenteert verhalen van over de hele wereld als eerbetoon aan de innerlijke kracht en de drive om Above and Beyond te gaan.

In dit nummer wordt de nieuwe Defender op de proef gesteld door twee inspirerende jonge avonturiers bij hun voorbereidingen op een expeditie naar de Zuidpool. Ook vieren we 50 jaar Range Rover met een ontdekkingsreis in Dubai. We kijken niet alleen terug, maar ook vooruit, met een aantal visionairs die technologieën bespreken waarmee de toekomst er voor ons allemaal anders uit kan gaan zien.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.