Views
4 years ago

ONELIFE #36

 • Text
 • Rover
 • Eerste
 • Auto
 • Nieuwe
 • Jaar
 • Rovers
 • Twee
 • Jaguar
 • Wereld
 • Onze
Terugblik op de geboorte van de originele Land Rover | Hoe Land Rover de drijvende kracht werd achter avontuur en wetenschappelijke expedities | GQ Editor Dylan Jones bespreekt inspiratie met Chief Design Officer Gerry McGovern | Evalueren van de potentiele impact van elektrificatie en verbonden auto’s | De uitdaging van de 999 treden naar Heaven’s Gate in China

UNIEKE ERVARINGEN M O M

UNIEKE ERVARINGEN M O M E N T E N D I E Men zegt wel dat reizen de enige verrijking is die je kunt kopen, dus doet u er goed aan om uw tijd te investeren in ervaringen die u de rest van uw leven zullen bijblijven FOTOGRAFIE @ S A M U E L E L K I N S Als Land Rover-eigenaar bent u uitstekend uitgerust om bijzondere reizen buiten de platgetreden paden te maken, uw horizon te verbreden en dierbare, langdurige herinneringen op te doen. Maar wilt u niet eens een stapje verder gaan en heerlijke avonturen beleven op spectaculaire locaties over de hele wereld en in het gezelschap van gelijkgestemde zielen? Met de Adventure Travel-reizen biedt Land Rover Experience u de mogelijkheid om zeer uiteenlopende bestemmingen en culturen te verkennen, terwijl u van een luxe gastvrijheid geniet. Professionele instructeurs staan u bij om op uitdagend terrein het beste uit de uitzonderlijk capabele Land Rover-voertuigen te halen. Ze brengen hun expertise op u over om uw rijvaardigheid op te poetsen in de ruige, rotsachtige Noord-Amerikaanse canyons, de uitgestrekte Afrikaanse woestijnduinen en de adembenemende sneeuw binnen de poolcirkel. UTAH Beleef een vijfdaags avontuur in het unieke rode rotslandschap nabij de stad Moab, dat u het best verkent achter het stuur van een Discovery, Range Rover of Range Rover Sport. Dit is de perfecte bestemming voor liefhebbers van de ultieme offroaduitdaging: drie volle dagen autorijden, plus relaxen in het comfortabele boetiekhotel Red Cliffs Lodge. NAMIBIË De Discovery is ook het ideale voertuig om door Afrika te trekken. Verken de weidse, mysterieuze landschappen van Namibië, van de kustwoestijn tot de majestueuze wildreservaten. U heeft de keus uit twee geweldige belevenissen, beide met overnachtingen in luxueuze lodges, resorts en hotels. Bij de Namibia North Tour ligt de nadruk op de wildsafari. U bezoekt het Etosha National Park waar u allerlei dieren, waaronder olifanten, in hun natuurlijke omgeving ziet. De Namibia South Tour combineert wild spotten en opmerkelijke geologische fenomenen met ritten door de Namib- en Kalahariwoestijn en door het Namib-Naukluft Park. ICE ACADEMY De Ice Academy heeft het Silverhatten Hotel in het Zweedse Arjeplog als uitvalsbasis. Hier krijgt u een warm welkom en geniet u van een uitstekende keuken. U heeft de keus uit verschillende cursussen om uw rijvaardigheden aan te scherpen. Achter het stuur van een keur aan voertuigen, waaronder de Range Rover Sport en de Range Rover Velar, begeeft u zich op een bevroren meer en in de met sneeuw bedekte Scandinavische wildernis. MEER WETEN? Kijk op landrover.com/ExperienceAdventureTravel 62

J E K O E S T E R T 63

 

Land Rover Magazine

 

Land Rover Magazine presenteert verhalen van over de hele wereld als eerbetoon aan de innerlijke kracht en de drive om Above and Beyond te gaan.

In dit nummer wordt de nieuwe Defender op de proef gesteld door twee inspirerende jonge avonturiers bij hun voorbereidingen op een expeditie naar de Zuidpool. Ook vieren we 50 jaar Range Rover met een ontdekkingsreis in Dubai. We kijken niet alleen terug, maar ook vooruit, met een aantal visionairs die technologieën bespreken waarmee de toekomst er voor ons allemaal anders uit kan gaan zien.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.