onelife2017
Views
6 years ago

ONELIFE #35

 • Text
 • Rover
 • Nieuwe
 • Onze
 • Auto
 • Eerste
 • Waar
 • Zegt
 • Elektrische
 • Luxe
 • Meest
Plug-in hybride uitvoeringen voor de nieuwe Range Rover en Range Rover Sport | Oslo is een baken van elektrische mobiliteit. Lees hier waarom | De ongebreidelde passie van Mia Suki | Project Hero optimaliseert de crisisrespons voor het Oostenrijkse Rode Kruis | De nieuwe Range Rover Velar maakt een adembenemende tocht door Noorwegen

VOORWOORD TOMELOZE

VOORWOORD TOMELOZE PASSIE Simon Pick, Global Direct Marketing Manager van Land Rover, vertelt hoe de recente Range Rover-vernieuwingen trouw blijven aan het voortdurende streven naar innovatie en de klanten in staat stellen om hun leven aangenamer te maken De Range Rover draagt voor altij d het stempel van de eerste luxe SUV ter wereld. Daar zal nooit iets aan veranderen. Toen hij in 1970 onthuld werd, had niemand ooit zoiets gezien. En vanaf dat moment zijn onze ontwerpers en engineers druk in de weer gebleven om ervoor te zorgen dat we ons blijven ontwikkelen en altijd de beste en meest begeerde producten maken. Inmiddels doet het team dit nu al 47 jaar. De tomeloze passie om te innoveren en steeds maar weer beter voor de dag te komen, staat centraal in dit nummer van Onelife waarin we de spotlights op onze ongeëvenaarde Range Rover richten, de directe afstammeling van de eerste luxe offroader, en de dynamische Range Rover Sport. Onze topmodellen bieden nu een serie verfij ningen die het beste nog beter maken en die ervoor zorgen dat de Range Rover onveranderd zij n status onderstreept en behoudt. De belangrijkste is ongetwijfeld de komst van de PHEV, de elektrische plug-in hybride. Zowel de Range Rover als Range Rover Sport zij n beschikbaar met PHEV-technologie, die uitmunt in efficiëntie en geruisloos een afstand van 51 km overbrugt, wat meer dan voldoende is voor het dagelij ks gebruik van onze meeste klanten. Op pagina 32 en 54 bieden we u een exclusief inkij kje in deze mij lpalen van de Range Rover en in de emissiecijfers. We zij n ervan overtuigd dat steden een toonaangevende rol gaan spelen op het gebied van duurzaam autoverkeer en onze PHEV-modellen sluiten dan ook helemaal aan op deze visie voor stedelij ke centra, waar Oslo een prachtig voorbeeld van is (pagina 22). In Noorwegen maken we ook voor het eerst goed kennis met de nieuwe Range Rover Velar (pagina 70). Hoewel onze innovators grotendeels gestationeerd zij n in Engeland, heeft het merk altij d een wereldwij d beeld voor ogen gehad. Vanaf het prilste begin heeft Land Rover zij n auto’s naar de verste uithoeken op aarde geëxporteerd en ideeën en inspiratie geïmporteerd. En dat uitgangspunt is nu belangrij ker dan ooit. Het gaat er niet alleen om dat onze auto’s overweg kunnen met extreme hitte in de Sahara of extreme kou in het poolgebied. Het gaat er ook om dat onze auto’s tegemoetkomen aan wat onze klanten wereldwij d dagelij ks nodig hebben, misschien wel voordat ze beseffen wat ze nodig hebben. De ontwerpers en engineers die aan de basis stonden van de eerste Range Rover zouden wellicht versteld staan van de recente aanpassingen aan de nieuwste uitvoeringen van het model, maar ze zouden zich ongetwij feld hebben kunnen vinden in het gedachtengoed dat de inspiratie vormde. Simon Pick Jaguar Land Rover Global Direct Marketing Manager FOTOGRAFIE: HANNAH SMILES 6

www.icandyworld.com

Copied successfully!
 

Land Rover Magazine

 

Land Rover Magazine presenteert verhalen van over de hele wereld als eerbetoon aan de innerlijke kracht en de drive om Above and Beyond te gaan.

In dit nummer wordt de nieuwe Defender op de proef gesteld door twee inspirerende jonge avonturiers bij hun voorbereidingen op een expeditie naar de Zuidpool. Ook vieren we 50 jaar Range Rover met een ontdekkingsreis in Dubai. We kijken niet alleen terug, maar ook vooruit, met een aantal visionairs die technologieën bespreken waarmee de toekomst er voor ons allemaal anders uit kan gaan zien.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.