onelife2017
Views
6 years ago

ONELIFE #35

 • Text
 • Rover
 • Nieuwe
 • Onze
 • Auto
 • Eerste
 • Waar
 • Zegt
 • Elektrische
 • Luxe
 • Meest
Plug-in hybride uitvoeringen voor de nieuwe Range Rover en Range Rover Sport | Oslo is een baken van elektrische mobiliteit. Lees hier waarom | De ongebreidelde passie van Mia Suki | Project Hero optimaliseert de crisisrespons voor het Oostenrijkse Rode Kruis | De nieuwe Range Rover Velar maakt een adembenemende tocht door Noorwegen

E Y E E M G A L L E R Y

E Y E E M G A L L E R Y DOOR ERIC CHU DOOR MARCEL FAGIN DOOR JAY VANBEBBER 48

samen aan een project over de metamorfose van het stadsleven. Gebruikers van EyeEm worden aangemoedigd om hun omgeving met nieuwe ogen te bekij ken en aan de hand van bepaalde thema’s unieke momenten vast te leggen. “We wilden graag met EyeEm samenwerken vanwege het creatieve potentieel”, aldus Land Rover Social Media Marketing Manager Nicola Summers. De meer dan 20 miljoen fotografen in de EyeEm-community werd gevraagd om hun stadse omgeving te verkennen en het beste beeldmateriaal te schieten voor het thema The City Light. “Het ging om het vastleggen van het mobiele, stadse leven”, legt Michael Jones van EyeEm uit. “Binnen onze community zien we enorm veel lifestyle- en reisfotografie.” Dit tweede project in samenwerking met Land Rover volgt op een zeer succesvolle fotowedstrij d met als onderwerp hoe mensen zich aanpassen aan het leven in de stad. Deze keer focusten de fotografen van EyeEm op de elementen die de stad zo magisch maken – het licht dat rond het middaguur schittert op een wolkenkrabber; lantaarnpalen die hun schaduw op het asfalt werpen; of de ondergaande zon die hangend boven een heuvel de stad onderdompelt in een paarse gloed. “De fotografen wisten de scherpe contouren en perspectieven vast te leggen van het licht dat gebouwen raakt en de schaduwen die worden gecreëerd door onze stadsarchitectuur”, zegt Jones. Meer dan 140.000 foto’s werden er vanuit de hele wereld ingestuurd, waarin alle aspecten van de moderne stad naar voren kwamen dankzij het internationale netwerk van de EyeEm-fotografen. Meer dan 22.500 deelnemers stuurden hun foto’s van steden waar ze woonden of die ze bezochten. In totaal zorgden zij voor meer dan 4,5 miljoen likes op het platform. Het thema wist de community duidelij k te inspireren. Onder de finalisten zaten realistische straatbeelden, goudkleurig zonlicht dat reflecteert in een labyrint van kantoorgebouwen, en beelden gemaakt met een lange sluitertij d van rode achterlichten die zich als slierten door de straten slingeren. De smartphone drukt duidelij k zij n stempel als een camera die bij velen nu de voorkeur geniet. Maar uiteindelij k is het natuurlij k de fotograaf die het verschil maakt. “ I N O N Z E C O M M U N I T Y Z I E N W E E N O R M V E E L L I F E S T Y L E - E N REISFOTOGRAFIE” DOOR JAN BAUFFOLD BENT U EEN WINNENDE FOTOGRAAF? ‘Missions’ zijn fotowedstrijden voor de hele EyeEm community. Ze geven een korte instructie waar EyeEm naar op zoek is en u stuurt de foto’s die hierbij aansluiten. De beste foto’s worden gepubliceerd, tentoongesteld of winnen een prijs. Voor meer informatie: eyeem.com DOOR MARCIN SIEMIENIAGO 49

Copied successfully!
 

Land Rover Magazine

 

Land Rover Magazine presenteert verhalen van over de hele wereld als eerbetoon aan de innerlijke kracht en de drive om Above and Beyond te gaan.

In dit nummer wordt de nieuwe Defender op de proef gesteld door twee inspirerende jonge avonturiers bij hun voorbereidingen op een expeditie naar de Zuidpool. Ook vieren we 50 jaar Range Rover met een ontdekkingsreis in Dubai. We kijken niet alleen terug, maar ook vooruit, met een aantal visionairs die technologieën bespreken waarmee de toekomst er voor ons allemaal anders uit kan gaan zien.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.