onelife2017
Views
6 years ago

ONELIFE #33

 • Text
 • Rover
 • Nieuwe
 • Jaar
 • Zegt
 • Auto
 • Waar
 • Wereld
 • Stad
 • Eerste
 • Onze
De ins en outs over de geheel nieuwe Discovery | Een portret van een levende zeillegende, Ben Ainslie | Een blik in de toekomst van mobiliteit en transport | Kopenhagen. Misschien wel de coolste stad ter wereld

INHOUD 08 VIND

INHOUD 08 VIND INSPIRATIE IN de evolutie van de Discovery, een meesterlijke interpretatie van een Land Rover Series I en de avonturen van peddelende pioniers 22 BELEEF DE SPANNING van recordsnelheden en angstaanjagende achtervolgingen: de America’s Cup 28 ONTMOET DE KAPITEIN Een portret van olympisch winnaar, zeillegende en familieman Sir Ben Ainslie 32 MEER DAN ZEILEN Een kijkje naar de verbluffende technologie van de Land Rover BAR-boot en zijn bemanning 34 NEEM DE TIJD en schuif aan bij een praatje met Land Rover Chief Design Officer Gerry McGovern over horloges en design 54 SURF OP DE GOLVEN van Carlsbad in Californië en bedenk hoe het is om aangeboren talent te hebben 59 LUISTER NAAR DE BESTEN als we met regisseur Jake Scott over een heel speciaal familietalent praten 60 KIJK IN DE TOEKOMST van mobiliteit en transport met het nieuwe innovatielab van Jaguar Land Rover 62 DENK EVEN TERUG aan de magie van de oorspronkelijke Series I met een bezoek aan het Reborn-project 68 WANDEL LANGS DE KANALEN van Kopenhagen, misschien wel de coolste stad ter wereld Editor in Chief Mikey Harvey Editor David Barnwell Senior Art Director Dan Delaney Creative Director Michael Darling Designer Andreas Meiler Designer Alasdair Hiscock Account Director Antonya Kloetgen Account Manager Adrianna Juraszek Account Manager Hannah McDonald Photo Editor Martina Hemm Production Director Marie Bressem Land Rover Onelife is een uitgave van Spark44 Ltd. 5-23 Old Street, Londen, EC1V 9HL, Engeland, in opdracht van Land Rover, Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF, Engeland. Druk: RR Donnelley Europe. Copyright Spark44 Ltd. 2016. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever. Meningen verwoord in deze uitgave zijn van de auteur en niet van Jaguar Land Rover. Hoewel alle zorg is besteed aan de inhoud van Land Rover Onelife, kunnen sommige van de getoonde specificaties of uitrustingen onderhevig zijn aan wijzigingen en van land tot land verschillen. Voor het filmen en fotograferen is de benodigde toestemming gevraagd. Alle informatie was correct bij het ter perse gaan. Neem voor meer informatie contact op met uw erkende Land Rover-dealer. Dit magazine aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor ongevraagde manuscripten, illustraties of foto’s. Rij verantwoord, zowel on- als offroad. 38 BELEEF DE ONTHULLING van de nieuwe Discovery en ontdek de kunstschatten die eraan ten grondslag liggen 78 VOLG HET SPOOR van Felicity Aston op haar wintertocht naar een van de koudste dorpen ter wereld Het is hoog tijd dat het nieuwste meesterwerk van Land Rover zijn vermomming afschudt en zich openbaart: de All-New Discovery 4

5

Copied successfully!
 

Land Rover Magazine

 

Land Rover Magazine presenteert verhalen van over de hele wereld als eerbetoon aan de innerlijke kracht en de drive om Above and Beyond te gaan.

In dit nummer wordt de nieuwe Defender op de proef gesteld door twee inspirerende jonge avonturiers bij hun voorbereidingen op een expeditie naar de Zuidpool. Ook vieren we 50 jaar Range Rover met een ontdekkingsreis in Dubai. We kijken niet alleen terug, maar ook vooruit, met een aantal visionairs die technologieën bespreken waarmee de toekomst er voor ons allemaal anders uit kan gaan zien.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.