onelife2017
Views
6 years ago

ONELIFE #33

 • Text
 • Rover
 • Nieuwe
 • Jaar
 • Zegt
 • Auto
 • Waar
 • Wereld
 • Stad
 • Eerste
 • Onze
De ins en outs over de geheel nieuwe Discovery | Een portret van een levende zeillegende, Ben Ainslie | Een blik in de toekomst van mobiliteit en transport | Kopenhagen. Misschien wel de coolste stad ter wereld

04 NIEUWS

04 NIEUWS 14

FLITSEND… De nieuwste Range Rover belooft de snelste ooit te worden. De SVAutobiography Dynamic is ontworpen en gebouwd door Jaguar Land Rover’s Special Vehicle Operations (SVO) en volgt in het spoor van de Range Rover Sport SVR en Range Rover SVAutobiography. En heel toepasselijk heeft de nieuwe versie het beste van beide: de dynamiek van de SVR en de luxe van de SVAutobiography. De Range Rover SVAutobiography Dynamic beschikt over dezelfde 550 pk (405 kW) supercharged 5,0-liter V8 als de Range Rover Sport SVR maar is speciaal afgesteld. Een overweldigend koppel van 680 Nm betekent dat de SVAutobiography Dynamic in slechts 5,4 seconde naar 100 km/h accelereert. Alle belangrijke kenmerken van de ophanging van de SVAutobiography Dynamic – scharniergewrichten, spoorstangen, vering en dempers – zijn onder handen genomen door SVO-specialisten om opgewassen te zijn tegen de verbeterde prestaties. De rijhoogte is met 8 mm verlaagd en geeft in combinatie met de knalrode Brembo-remklauwen en standaard 21-inch (of optioneel 22-inch) wielen een super dynamisch voorkomen. Hij heeft verder profijt van twee state-of-the-art technologieën, Dynamic Response en Adaptive Dynamics. Dynamic Response vermindert de rolbeweging in bochten en dat komt de handelbaarheid en het comfort ten goede. Adaptive Dynamics meet voortdurend zowel de input van de bestuurder als het wegoppervlak om het gevoel van controle voor de bestuurder te verbeteren, zonder iets af te doen aan het kenmerkende raffinement van de Range Rover. Het ontwerpteam van Special Vehicle Operations heeft een auto gecreëerd die van binnen en buiten sportiviteit uitstraalt. De zijluchtinlaten, grille, aspecten van de voorbumper, motorkap en achterklep zijn afgewerkt in Graphite Atlas. De klassieke Range Rover letters zijn eveneens in deze nieuwe kleur afgewerkt en de badge van de SVAutobiography heeft een onderscheidende rode flits die de intentie van de auto duidelijk maakt. Binnenin is de SVAutobiography Dynamic voorzien van onderscheidende gewatteerde stoelen in diamantpatroon die beschikbaar zijn in vier verschillende kleuren. De gekartelde afwerking die voor het eerst te zien was bij de SVAutobiography is toegepast op voelbare oppervlakken als de transmissie controleknop en de start/stop knop. Het dasboard en de binnenportieren zijn afgewerkt in Grand Black-fineer, terwijl het fineer op het portier van een subtiele rode lijn is voorzien. En voor een vleugje onmisbare elegantie heeft SVO het handboek van deze buitengewone Range Rover zelfs ingebonden om af te stemmen op zijn schitterende looks. N A V I G A T O R 15

Copied successfully!
 

Land Rover Magazine

 

Land Rover Magazine presenteert verhalen van over de hele wereld als eerbetoon aan de innerlijke kracht en de drive om Above and Beyond te gaan.

In dit nummer wordt de nieuwe Defender op de proef gesteld door twee inspirerende jonge avonturiers bij hun voorbereidingen op een expeditie naar de Zuidpool. Ook vieren we 50 jaar Range Rover met een ontdekkingsreis in Dubai. We kijken niet alleen terug, maar ook vooruit, met een aantal visionairs die technologieën bespreken waarmee de toekomst er voor ons allemaal anders uit kan gaan zien.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.