onelife2017
Views
2 years ago

Land Rover Magazine #40

 • Text
 • Jaar
 • Leven
 • Wereld
 • Mensen
 • Onze
 • Waar
 • Dubai
 • Defender
 • Nieuwe
 • Rover
In dit nummer wordt de nieuwe Defender op de proef gesteld door twee inspirerende jonge avonturiers bij hun voorbereidingen op een expeditie naar de Zuidpool. Ook vieren we 50 jaar Range Rover met een ontdekkingsreis in Dubai. We kijken niet alleen terug, maar ook vooruit, met een aantal visionairs die technologieën bespreken waarmee de toekomst er voor ons allemaal anders uit kan gaan zien.

VISTA VISTA UITRUSTING

VISTA VISTA UITRUSTING VOOR EEN MINDER ALLEDAAGS LEVEN Kleding, gadgets en cadeaus waar je blij van wordt 01 De Loog Pro elektrische gitaar Prachtig gemaakte elektrische mini-gitaar voor kinderen. De drie snaren krijgen ze gemakkelijk onder de knie en met een app leren ze de basisakkoorden. loogguitars.com 09 Swirl Stepped boekensteunen van Tom Dixon Gemaakt van gerecycled vermalen gruis uit de marmerindustrie, gemengd met natuurlijke kleurstoffen en hars. tomdixon.net 05 02 Latte-kop-en-schotel van Kaffeeform Gemaakt in Duitsland van gerecycled koffiedik. kaffeeform.com 03 Hövding helm met 3 airbags Ideaal voor de stadsfiets en de mountainbike. Wordt in 0,1 seconde opgeblazen en geeft acht keer meer bescherming dan een fietshelm. hovding.com 04 Weerklok van Bramwell Brown Een barometer voorspelt het weer en er komt een bijbehorende scène in beeld. Handgemaakt in Engeland. bramwellbrown.com 05 Thermojack van Land Rover Boordevol innovaties, van PrimaLoft Silver voor lichtgewicht warmte tot een geïntegreerde RECCO-antenne om de hulpdiensten te helpen. shop.landrover.com 06 Tas met rits van Wyatt and Jack Duurzame, unieke tassen die gemaakt zijn van oude springkastelen en opblaasartikelen. wyattandjack.com 07 Milek schoenen van Bohempia Dankzij de hennepcanvas zijn deze hoge sneakers stevig, ademend en duurzaam. De zool is van natuurlijk rubber en de schoenen zijn PETA-gecertificeerd veganistisch. bohempia.com 08 Hasselblad X1D II 50C Deze bekroonde camera van middelgroot formaat heeft nu een 50-megapixel sensor en een groter 3,6-inch touchdisplay. hasselblad.com 10 The Story of Tools van Hole & Corner De geschiedenis van handgereedschap, verteld aan de hand van foto's en interviews met de makers zelf. pavilionbooks.com 11 Verwarmd scheermes van GilletteLabs Dankzij de verwarmde strip geeft dit scheermes het gevoel van een scheerbeurt met een warme handdoek bij de kapper. Inclusief een magnetische, draadloze oplader. gillette.co.uk 12 Above & Beyond multitool van Land Rover Negen slijtvaste tools in één. De tools zijn gemaakt van roestvast staal 420 voor de hardheid, met een aluminium greep om gewicht te besparen. shop.landrover.com 13 Vaonis Stellina Sterren kijken was nog nooit zo makkelijk. Deze refractortelescoop met een opening van 80 mm is te bedienen met een eenvoudige app en kan prachtige digitale foto's maken. smartech.buzz 14 Tandpasta van Marvis Een tube tandpasta uit Italië die elk badkamerplankje opfleurt. Bevat fluoride en natuurlijke geurstoffen, met heerlijke smaken zoals Ginger Mint. marvis.com 15 Buggin’ Out-spray van Wooden Spoon Herbs Natuurlijke insectenspray die muggen en teken uit je buurt houdt. Met een kruidige mix van toverhazelaar, appelazijn en lavendel. woodenspoonherbs.com 01 11 04 02 12 03 07 TEKST: CARAMEL QUIN FOTOGRAFÍA: ANDY BARTER 08 13 09 10 14 06 15 22 23

Copied successfully!
 

Land Rover Magazine

 

Land Rover Magazine presenteert verhalen van over de hele wereld als eerbetoon aan de innerlijke kracht en de drive om Above and Beyond te gaan.

In dit nummer wordt de nieuwe Defender op de proef gesteld door twee inspirerende jonge avonturiers bij hun voorbereidingen op een expeditie naar de Zuidpool. Ook vieren we 50 jaar Range Rover met een ontdekkingsreis in Dubai. We kijken niet alleen terug, maar ook vooruit, met een aantal visionairs die technologieën bespreken waarmee de toekomst er voor ons allemaal anders uit kan gaan zien.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.